< Zpět do katalogu kurzů

Ochrana osobních údajů - školení pro zaměstnance

Co je obsahem kurzu?

Potřebujete své zaměstnance seznámit s problematikou ochrany osobních údajů podle GDPR, ale nejste si jistí, jak na to? Hledáte řešení, díky němuž budou všichni Vaši zaměstnanci spolehlivě vyškoleni kvalitním obsahem ověřeným Úřadem pro ochranu osobních údajů?

Kurz Ochrana osobních údajů - školení pro zaměstnance od Vyškoleno byl vytvořen ve spolupráci s Úřadem pro ochranu osobních údajů a jeho obsah zde byl také ověřen. Na praktických příkladech a interaktivní formou kurz vysvětluje vše, co je nezbytné vědět o zásadách a principech ochrany osobních údajů a jak postupovat v konkrétních situacích při zajišťování souladu s požadavky GDPR. Mimo jiné se dozvíte, proč je nezbytné zajišťovat ochranu osobních údajů, jak osobní údaje chránit před zneužitím nebo únikem a také, jak postupovat v případě, kdy k úniku dojde.

Kurz si můžete vyzkoušet také v bezplatném demu.

* Členové SP ČR mají nárok na speciální slevu na všechny kurzy Vyškoleno. Stačí, když v objednávce zaškrtnete volbu: Jsem členem SP ČR.


Cílová skupina

Všichni zaměstnanci


Po dokončení kurzu budete vědět

  • O čem GDPR je a jak týká Vás a Vašich zaměstnanců
  • Jak správně nakládat s osobními údaji a daty ve Vaší organizaci
  • Jaké jsou klíčové principy a požadavky GDPR a jak zajišťovat jejich naplnění v v praxi

Rychlý souhrn

 
Odbornost blue box 1
Cena bez DPH* od 199 Kč
Předpokládaná délka kurzu 60 Minut


Hodnocení

Client Name

GDPR školení pro zaměstnance od Vyškoleno Vám interaktivní formou na praktických příkladech vysvětlí vše, co musíte o GDPR vědět. Dozvíte se zejména, proč je ochrana osobních údajů důležitá a jak tato citlivá data ochránit před zneužitím.

Client Name

GDPR školení pro zaměstnance od Vyškoleno Vám interaktivní formou na praktických příkladech vysvětlí vše, co musíte o GDPR vědět. Dozvíte se zejména, proč je ochrana osobních údajů důležitá a jak tato citlivá data ochránit před zneužitím.



Doporučené kurzy